Βιογραφικό

Ο Νέστωρ βαρσάμης είναι κομμωτής, ενώ παράλληλα διδάσκει την κομμωτική τέχνη και το styling στην ακαδημία του NYA που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παραλληλα με την ακαδημία λειτουργεί ο  πολυχώρος workshop place που απευθεινετε σε επαγγελματίες stylist,make up artist, photographer και φυσικά hairstylist! Εκεί συνεργάζονται ανταλλάσσουν  ιδέες και παραδίδουν σεμινάρια έμπειροι επαγγελματίες απο κάθε τομέα της μόδας.
Ο Nestor ειναι  κομμωτής βραβευμένος με δεκάδες τίτλους και διακρίσεις στον εθνικό και διεθνή χώρο της κομμωτικής τέχνης. Ξεκινώντας την καριέρα του τη δεκαετία του 80  και παίρνοντας το πρώτο του ψαλίδι στα 15 μόλις χρονια αφού ολοκληρωςει σπουδές στην Ελλάδα μετεκπαιδεύεται σε Παρίσι και Λονδινο. Ταξιδεύει Αμερική, συνεργάζεται και δέχεται επιρροές απο τους μεγαλύτερους παγκοσμίως  οίκους ομορφιάς. Τη δεκαετία του 90 δημιουργεί 5 δικα του σημεία εξυπηρέτησης ομορφιάς πελατών, δουλεύει για editorial μόδας γνωστών περιοδικών, χτενίζει για μεγάλα ντεφιλέ μόδας, δέχεται προτάσεις και προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς σε διαςημοτητες της 7ης τέχνης ακόμα και εκτός συνόρων. Γίνεται μέλος της Haute coiffure Francais αλλά και της Intercoiffure. Δεν εφησυχάζει ποτέ εκπαιδεύοντας την ομάδα του συνεχώς αλλά και άλλους επαγγελματίες κομμωτέ...συνεργάζεται για 2 χρόνια  με τη γαλλική ομάδα του Jean Marc Joubert ......Μαζί με τους συνεργάτες του παρακολουθεί και εργάζεται σε σεμινάρια των Toni & Guy στο Λονδινο, στην ακαδημία του Vidal Sassoon αλλά συνεργάζεται και εκπαιδεύεται απο την δημιουργική ομάδα του Anthony Mascolo της Tigi,παίρνοντας δεκάδες τίτλους τεχνικών εργασιών, κουπ και styling....... Η δεκαετία του 2000 έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της NYA και συνεργασία με την Ελληνική ομάδα Toni & Guy.  Τη δεκαετία του 2010 άλλη μια ανησυχία του υλοποιειτε δημιουργώντας το Workshop place. Πιστευει πως το στυλ και η μοδα δεν εχουν όρια, βρίσκονται εκεί έξω στο δρόμο και πως με συνεχή και μόνο εκπαίδευση υπάρχει εξέλιξη! Οι άνθρωποι που έχει στην ομάδα του έχουν  κοινό όραμα κοινή εκπαίδευση κοινούς στόχους!

Transition Cutting/Men's Focus
1519916362

Σύντομη Περιγραφή: Αυτό το σεμινάριο, εστιάζοντας στην εξέλιξη από τις κλασσικές στις προηγμένες τεχνικές κουρέματος, σας βοηθά να δημιουργήσετε εξατομικευμένα κουρέματα για τους πελάτες σας και μέσα από ζωντανές εφαρμογές να καταλάβετε πώς το σωστό χρώμα μπορεί να απογειώσει το κούρεμα σας. Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας και μάθετε πως μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε εμφάνισή.

Τι θα κερδίσετε; • Πλήρης κατανόηση όλων των τεχνικών της μετάβασης από τις κλασσικές στις πιο προηγμένες τεχνικές • Απόκτηση εξοικείωσης με τις δημιουργικές τεχνικές κουρέματος • Εκμάθηση χρήσης των σωστών προϊόντων από την προετοιμασία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα • Κατανόηση της ύπαρξης εξατομικευμένων κουρεμάτων βάσει της υφής της τρίχας και του σχήματος του πρόσωπου. Σε ποιους απευθύνεται: Σε κομμωτές που έχουν 3 έως 5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, σε κομμωτές που μόλις τελείωσαν την πρακτική τους άσκηση. Σε όσους επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τις τεχνικές τους. Συνίσταται σε όσους παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο Σεμιναρίων Classic Cutting/Men's Cutting