Βιογραφικό

Ο Νέστωρ βαρσάμης είναι κομμωτής, ενώ παράλληλα διδάσκει την κομμωτική τέχνη και το styling στην ακαδημία του NYA που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παραλληλα με την ακαδημία λειτουργεί ο  πολυχώρος workshop place που απευθεινετε σε επαγγελματίες stylist,make up artist, photographer και φυσικά hairstylist! Εκεί συνεργάζονται ανταλλάσσουν  ιδέες και παραδίδουν σεμινάρια έμπειροι επαγγελματίες απο κάθε τομέα της μόδας.
Ο Nestor ειναι  κομμωτής βραβευμένος με δεκάδες τίτλους και διακρίσεις στον εθνικό και διεθνή χώρο της κομμωτικής τέχνης. Ξεκινώντας την καριέρα του τη δεκαετία του 80  και παίρνοντας το πρώτο του ψαλίδι στα 15 μόλις χρονια αφού ολοκληρωςει σπουδές στην Ελλάδα μετεκπαιδεύεται σε Παρίσι και Λονδινο. Ταξιδεύει Αμερική, συνεργάζεται και δέχεται επιρροές απο τους μεγαλύτερους παγκοσμίως  οίκους ομορφιάς. Τη δεκαετία του 90 δημιουργεί 5 δικα του σημεία εξυπηρέτησης ομορφιάς πελατών, δουλεύει για editorial μόδας γνωστών περιοδικών, χτενίζει για μεγάλα ντεφιλέ μόδας, δέχεται προτάσεις και προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς σε διαςημοτητες της 7ης τέχνης ακόμα και εκτός συνόρων. Γίνεται μέλος της Haute coiffure Francais αλλά και της Intercoiffure. Δεν εφησυχάζει ποτέ εκπαιδεύοντας την ομάδα του συνεχώς αλλά και άλλους επαγγελματίες κομμωτέ...συνεργάζεται για 2 χρόνια  με τη γαλλική ομάδα του Jean Marc Joubert ......Μαζί με τους συνεργάτες του παρακολουθεί και εργάζεται σε σεμινάρια των Toni & Guy στο Λονδινο, στην ακαδημία του Vidal Sassoon αλλά συνεργάζεται και εκπαιδεύεται απο την δημιουργική ομάδα του Anthony Mascolo της Tigi,παίρνοντας δεκάδες τίτλους τεχνικών εργασιών, κουπ και styling....... Η δεκαετία του 2000 έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της NYA και συνεργασία με την Ελληνική ομάδα Toni & Guy.  Τη δεκαετία του 2010 άλλη μια ανησυχία του υλοποιειτε δημιουργώντας το Workshop place. Πιστευει πως το στυλ και η μοδα δεν εχουν όρια, βρίσκονται εκεί έξω στο δρόμο και πως με συνεχή και μόνο εκπαίδευση υπάρχει εξέλιξη! Οι άνθρωποι που έχει στην ομάδα του έχουν  κοινό όραμα κοινή εκπαίδευση κοινούς στόχους!

Nestor Yannakis
1475595440

Τα κομμωτήρια Nestor Yannakis είχανε μια εξαιρετική και δημιουργική συνεργασία με το Tv100 και τον τηλεοπτικό σταθμό της Κορέας Sky Tv  στη συμπαραγωγή του διεθνούς τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ με θέμα τη θέση της γυναίκας μέσα από την απεικόνιση των κομμώσεών της και την ιστορία της κομμωτικής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η παραγωγή διακρίθηκε από υψηλό επίπεδο παραγωγής και επεξεργασίας. Χώρες συμπαραγωγής: Κορέα, Ελλάδα, Γαλλία και Λιθουανία. 


Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Κος Σαμολαδάς Ζάχος, Προϊστάμενος Προγράμαμτος και Παραγωγών της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100. Τη φωτογραφική κάλυψη ανέλαβαν οι φωτογράφοι Κος Ζαρζώνης Γιώργος και Κος Κόνιος Παναγιώτης. Την εμφάνιση των μονέλων της ακαδημίας Montel Management επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια Nestor Yannakis με τα επαγγελματικά προϊόντα χρώματος και styling της TIGI, η εταιρεία Diesel που έντυσε τα μοντέλα, η Κα Στέλλα Δεληγιαννη για τα βραδινά φορέματα και η Κα Έλενα Χαλάτη. Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η Κα Κατσέα Χρύσα με προϊόντα της εταιρείας MAC.


Αναλυτικά τα στοιχεία παραγωγής στα αγγλικά που είναι και η βασική γλώσσα διαλόγων του ντοκιμαντέρ:


Program Title: Women's Hair

The Number of Episodes: 50 minutes x 2 Episodes

Co-produced by: Korea, Greece, France and Lithuania