Βιογραφικό

Ο Νέστωρ βαρσάμης είναι κομμωτής, ενώ παράλληλα διδάσκει την κομμωτική τέχνη και το styling στην ακαδημία του NYA που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παραλληλα με την ακαδημία λειτουργεί ο  πολυχώρος workshop place που απευθεινετε σε επαγγελματίες stylist,make up artist, photographer και φυσικά hairstylist! Εκεί συνεργάζονται ανταλλάσσουν  ιδέες και παραδίδουν σεμινάρια έμπειροι επαγγελματίες απο κάθε τομέα της μόδας.
Ο Nestor ειναι  κομμωτής βραβευμένος με δεκάδες τίτλους και διακρίσεις στον εθνικό και διεθνή χώρο της κομμωτικής τέχνης. Ξεκινώντας την καριέρα του τη δεκαετία του 80  και παίρνοντας το πρώτο του ψαλίδι στα 15 μόλις χρονια αφού ολοκληρωςει σπουδές στην Ελλάδα μετεκπαιδεύεται σε Παρίσι και Λονδινο. Ταξιδεύει Αμερική, συνεργάζεται και δέχεται επιρροές απο τους μεγαλύτερους παγκοσμίως  οίκους ομορφιάς. Τη δεκαετία του 90 δημιουργεί 5 δικα του σημεία εξυπηρέτησης ομορφιάς πελατών, δουλεύει για editorial μόδας γνωστών περιοδικών, χτενίζει για μεγάλα ντεφιλέ μόδας, δέχεται προτάσεις και προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς σε διαςημοτητες της 7ης τέχνης ακόμα και εκτός συνόρων. Γίνεται μέλος της Haute coiffure Francais αλλά και της Intercoiffure. Δεν εφησυχάζει ποτέ εκπαιδεύοντας την ομάδα του συνεχώς αλλά και άλλους επαγγελματίες κομμωτέ...συνεργάζεται για 2 χρόνια  με τη γαλλική ομάδα του Jean Marc Joubert ......Μαζί με τους συνεργάτες του παρακολουθεί και εργάζεται σε σεμινάρια των Toni & Guy στο Λονδινο, στην ακαδημία του Vidal Sassoon αλλά συνεργάζεται και εκπαιδεύεται απο την δημιουργική ομάδα του Anthony Mascolo της Tigi,παίρνοντας δεκάδες τίτλους τεχνικών εργασιών, κουπ και styling....... Η δεκαετία του 2000 έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της NYA και συνεργασία με την Ελληνική ομάδα Toni & Guy.  Τη δεκαετία του 2010 άλλη μια ανησυχία του υλοποιειτε δημιουργώντας το Workshop place. Πιστευει πως το στυλ και η μοδα δεν εχουν όρια, βρίσκονται εκεί έξω στο δρόμο και πως με συνεχή και μόνο εκπαίδευση υπάρχει εξέλιξη! Οι άνθρωποι που έχει στην ομάδα του έχουν  κοινό όραμα κοινή εκπαίδευση κοινούς στόχους!

Kare Evolution Το καρέ σε όλες του τις εκδοχές Δημιουργικές Τεχνικές Αλλαγής & Ανανέωσης
1491411430

Η επαγγελματική έκθεση Κομμωτηρίου Hairprof που πραγματοποιήθηκε 11 - 13 Μαρτίου στο Σ.Ε.Φ ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το σεμινάριο με θέμα Karre Evolution που παρουσιάστηκε από τον Κο Αλέξανδρο Γουρουνά, που διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής στη Τoni&Guy για 15 συναπτά έτη και τον Κο Νέστορα Βαρσάμη, Αrt Director στα κομμωτηρία Nestor Yannakis και υπεύθυνος σπουδών στην Ακαδημία Nestor Υannakis Academy. To σεμινάριο με θέμα όλη την ιστορία και εξέλιξη των καρέ χτενισμάτων ικανοποίησε ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη προσφέροντάς του την ευκαιρία να μάθει και να εκπαιδευτει πάνω σε τεχνικές υψηλού επιπέδου από τους hairstylists. Τον θαυμασμό όλων των κομμωτών απέσπασε το show που με άψογο επαγγελματισμό παρουσίασαν σε ένα step by step show – seminar μοναδικές δημιουργίες καρέ κουρεμάτων.

Χορηγοί του show Karre Evolution οι οποίοι συμμετείχαν και κάλυψαν ολόκληρη τη διοργάνωση του σεμιναρίου ήτανε η ηλεκτρονική πλατφόρμα ομορφιάς CityFab και η γνωστή εταιρεία προΐόντων ομορφιάς Farcom.