Βιογραφικό

Ο Νέστωρ βαρσάμης είναι κομμωτής, ενώ παράλληλα διδάσκει την κομμωτική τέχνη και το styling στην ακαδημία του NYA που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παραλληλα με την ακαδημία λειτουργεί ο  πολυχώρος workshop place που απευθεινετε σε επαγγελματίες stylist,make up artist, photographer και φυσικά hairstylist! Εκεί συνεργάζονται ανταλλάσσουν  ιδέες και παραδίδουν σεμινάρια έμπειροι επαγγελματίες απο κάθε τομέα της μόδας.
Ο Nestor ειναι  κομμωτής βραβευμένος με δεκάδες τίτλους και διακρίσεις στον εθνικό και διεθνή χώρο της κομμωτικής τέχνης. Ξεκινώντας την καριέρα του τη δεκαετία του 80  και παίρνοντας το πρώτο του ψαλίδι στα 15 μόλις χρονια αφού ολοκληρωςει σπουδές στην Ελλάδα μετεκπαιδεύεται σε Παρίσι και Λονδινο. Ταξιδεύει Αμερική, συνεργάζεται και δέχεται επιρροές απο τους μεγαλύτερους παγκοσμίως  οίκους ομορφιάς. Τη δεκαετία του 90 δημιουργεί 5 δικα του σημεία εξυπηρέτησης ομορφιάς πελατών, δουλεύει για editorial μόδας γνωστών περιοδικών, χτενίζει για μεγάλα ντεφιλέ μόδας, δέχεται προτάσεις και προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς σε διαςημοτητες της 7ης τέχνης ακόμα και εκτός συνόρων. Γίνεται μέλος της Haute coiffure Francais αλλά και της Intercoiffure. Δεν εφησυχάζει ποτέ εκπαιδεύοντας την ομάδα του συνεχώς αλλά και άλλους επαγγελματίες κομμωτέ...συνεργάζεται για 2 χρόνια  με τη γαλλική ομάδα του Jean Marc Joubert ......Μαζί με τους συνεργάτες του παρακολουθεί και εργάζεται σε σεμινάρια των Toni & Guy στο Λονδινο, στην ακαδημία του Vidal Sassoon αλλά συνεργάζεται και εκπαιδεύεται απο την δημιουργική ομάδα του Anthony Mascolo της Tigi,παίρνοντας δεκάδες τίτλους τεχνικών εργασιών, κουπ και styling....... Η δεκαετία του 2000 έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της NYA και συνεργασία με την Ελληνική ομάδα Toni & Guy.  Τη δεκαετία του 2010 άλλη μια ανησυχία του υλοποιειτε δημιουργώντας το Workshop place. Πιστευει πως το στυλ και η μοδα δεν εχουν όρια, βρίσκονται εκεί έξω στο δρόμο και πως με συνεχή και μόνο εκπαίδευση υπάρχει εξέλιξη! Οι άνθρωποι που έχει στην ομάδα του έχουν  κοινό όραμα κοινή εκπαίδευση κοινούς στόχους!

Blow Dry Experience/ Τεχνικές Φορμαρίσματος
1519916206

Σύντομη Περιγραφή: Ανακαλύψτε τις βάσεις για το τέλειο φορμάρισμα. Έχοντας οδηγό τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας μόδας, το ελεύθερο καθημερινό free style στους δρόμους, καθώς και τα αγαπημένα αστέρια της παγκόσμιας μου σικής σκηνής μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε καθημερίνα στυλ που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες μας. Αποκτήστε μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες νέες ιδέες. Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα Bed Head, Catwalk και S Factor της TIGI.

Τι θα κερδίσετε; • Ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας από την προετοιμασία μέχρι το τελικό φορμάρισμα • Απόκτηση Ικανοτήτων για δημιουργία όγκου και κίνησης στα μαλλιά με την επιλογή και χρήση των κατάλληλων προϊόντων και εργαλείων • Ικανότητα προσδιορισμού του προσωπικού στυλ κάθε πελάτη σας για μια εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών • Γνώση και επιλογή του σωστού προϊόντος για τους διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Σε ποιους απευθύνεται: Σε βοηθούς κομμωτών και νέους στιλίστες που θέλουν να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις στο στυλ και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Οι υπάλληλοι υποδοχής κομμωτηρίων που θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων περιποίησης.